Hoe ga ik te werk?

Kennismakingsgesprek

Als je benieuwd bent naar Pardon Service, aarzel dan niet om een kennismakingsgesprek in te plannen. Dat is volledig gratis en vrijblijvend.

kiezen voor het juiste pakket

Na ons kennismakingsgesprek, bekijken we welk pakket het beste jou vraag past. Is dat een strippenkaart, een vast abonnement of een projectprijs?

Kick off van de samenwerking

Zeggen we allebei "Amai ja, dit is het", stuur ik je zo snel mogelijk al het papierwerk door ter ondertekening.

Informatiefiche

Zo'n samenwerking starten is altijd spannend. Bij de start, krijg je van mij een fiche met een lijstje van alle basis informatie die ik van jou nodig heb om te kunnen starten.

Strippenkaart

Soms is het nog niet duidelijk op welke manier je een Virtual Assistant kunt inzetten. Deze urenbundels zijn dan ideaal voor jou. De uren die je koopt, kun je flexibel inzetten gedurende drie of zes maanden.

Heb je toch meer nood aan maatwerk? Neem contact op en dan bekijken we samen wat de beste keuze is voor jouw onderneming.

€ 390

€ 500

€ 600

Veel gestelde vragen

Ah, elkaar leren kennen! Ik wil jou graag beter leren kennen, en ik denk jij mij ook (aangezien je de call inplant). 

Is de klik er? Dan kunnen we verder!

Da’s geen probleem. Je kan altijd een rent-my-brain call inplannen. Stuur me dan je vraag door, en ik doe al wat onderzoek voor onze meeting zodat we er samen door kunnen fietsen.

Zeker wel! Stuur me een bericht via de contactpagina met jouw vraag en dan maak ik een offerte op maat op.

Kunnen we mee werken. Probeer voor ons kennismakingsgesprek al een lijstje te maken met taken die je te veel tijd en energie kosten. Ga vervolgens na hoeveel uren per maand je aan deze taken verliest. En dan kun je bepalen welke taken je juist wilt uit bestenden.